Random liste over andre dyr end hunde, der er sjove at fotografere

Giraffer

Fordele: De er nysgerrige og virker venlige (i hvert fald dem ude i Aalborg Zoo).  Det er nemt at få dem isoleret op ad en flot baggrund uden en masse krimskrams. Ulemper: De kan bruge lang tid på at stå og spise blade fra træerne og ignorere fotografen.

Frøer

Fordele / ulemper ved frøer: De er nemme at finde ude i haven, bortset fra lige når man skal bruge dem. De kan godt være livlige (det er nok bedre med tudser) og de kan ikke bestikkes med godbidder.

Får

Jeg synes det er lidt enten eller med får. Enten står de bomstille og stirrer ind i kameraet. Eller også stikker hele flokken af med en høj brægen. .

Køer

Køer er fremragende all-round modeller. For det første er de flokdyr og har det med at stille sig op på række, så man nemt kan tage gruppebilleder. For det andet er de nysgerrige, så man behøver ikke snige sig ind på dem. De kommer helt tæt på af sig selv. Og så har de nogle bedårende øjne med ekstremt lange øjenvipper.

Og katte

Vi må ikke glemme missekattene. De gør præcis som de vil og vi elsker dem for det. Men det er ikke ligefrem nemt at fotografere dem. Måske bliver fotografen ignoreret, eller måske sender de en et sultent blik…

Næste
Næste

Hvad min hund har lært mig om at arbejde